Ruukintilit Oy

Palvelut

Etusivu » Palvelut » Yritysneuvonta

Yritys­neuvonta

Kaipaatko uutta näkökulmaa yrityksesi talouteen? Tarvitsetko apua yritys­toimintasi kehittämisessä tai liike­ideasi hiomisessa? Tiedätkö, riittävätkö rahasi? Tule keskustelemaan kanssamme, perehdytään yhdessä haasteisiisi ja etsitään uutta suuntaa toimintaasi. Käytössämme on mm. budjetti-, kassavirta sekä liike­toiminta­suunnitelma­työkalut.

Yrityksen perustaminen ja muutostilanteet

Aloittavana yrittäjänä saat kaiken apumme yritysmuodon valinnasta tarvittavien lomakkeiden täyttämiseen. Palveluihimme kuuluu myös yhtiömuodon muutokset, yhtiösopimukset sekä pöytäkirjat.

Kokonaistilanteen kartoitus

Käymme kanssasi läpi yrityksesi nykytilanteen ja sen ongelmakohdat. Luomme yhdessä suunnitelman tilanteen korjaamiseksi ja autamme sinua sen läpiviennissä.

Toiminnan kehittäminen

Etsitkö uutta suuntaa, kaipaako liiketoimintasuunnitelma päivitystä. Haluatko keskustella liikeideasi toteutuksesta. Meiltä apua myös näihin tilanteisiin.

Yritystuet

Etsimme yrityksellesi sopivia tukia ja autamme sinua niiden hakemisessa. Ohjeistamme myös tukiraportoinnissa ja huomioimme kirjanpidossa raportoinnin vaatimukset kuten kustannuspaikat..

Palvelumme käytännössä

Listasimme sivuillemme muutaman asiakasmallin, jossa yritys itse kertoo yhteistyöstä kanssamme.

Yhteydenotto

Saimmeko mielenkiintosi heräämään? Laita viestiä, sovitaan tapaaminen ja räätälöidään yrityksellesi sopiva & vaivaton tapa toimia sähköinen tilitoimisto kumppaninaan.

Tiedustelut: pia@ruunkintilit.fi

Kiisupolku 1 B
45700 Kuusankoski
puh. +358 44 315 8448
johanna@ruukintilit.fi

Y-tunnus: 2522025-3
Olemme paikalla sovitusti.