PALVELUT

Yrityksen perustaminen ja muutostyöt

Aloittavana yrittäjänä saat kaiken apumme yritysmuodon valinnasta tarvittavien lomakkeiden täyttämiseen. Palveluihimme kuuluu myös yhtiömuodon muutokset, yhtiösopimukset sekä pöytäkirjat.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Kirjanpito pitää sisällään kuukausittaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Asiakkaanamme saat kuukausittain tuloslaskelman ja taseen sekä lähetetyt ilmoitukset. Lisäksi huolehdimme Oma Verostasi ja seuraamme tuloksen kehitystä ja ennakkoverojen riittävyyttä.

Tilintarkastus

Autamme yritystäsi löytämään vastuullisen tilintarkastajan sekä huolehdimme aineiston tarkastukseen.

Palkkahallinto

Palvelumme palkanlaskennasta voi sisältää yrityksesi työntekijöiden palkkojen laskennan tai laajemmin kaikki työsuhteeseen kuuluvat asiat alkaen työsopimuksista, räätälöidysti yrityksesi tarpeet huomioiden. Palveluun voi kuulua esimerkiksi palkkatukien maksatushakemukset. Palkat lasketaan työnantajan ilmoittamien tietojen perusteella, alakohtaisia työehtosopimuksia noudattaen. Sopimuksen mukaan teemme myös tarvittavat ilmoitukset tulorekisteriin ja viranomaisille sekä ilmoitamme sairausajan palkat Kelaan.

Sähköinen Tilitoimisto

Ruukintilit Oy on sähköinen tilitoimisto. Käytössämme on Visma Fivaldi- kirjanpito-ohjelma. Suosittelemme lämpimästi sähköisiä palveluita asiakkaillemme. Sähköistämällä yrityksesi kirjanpidon säästät omaa aikaasi tuottavaan työhön. Tilitoimiston ja yrityksesi keskinäinen toiminta selkeytyy ja paperitöiden osuus vähenee minimiin. Paperit eivät häviä, vaan pysyvät tallessa sähköisessä muodossa. Yrityksesi kirjanpito on sähköisenä ajantasaisempaa, eikä sinun tarvitse erikseen toimittaa papereita kuukausittain tilitoimistolle.

Voit ulkoistaa yrityksesi maksuliikenteen meille. Kirjaamme laskusi yrityksesi ostoreskontraan ja maksamme laskut hyväksyntäsi jälkeen.

Voimme hoitaa myös yrityksesi laskutuksen puolestasi. Seuraamme myyntisaatavia ja lähetämme maksuhuomautuksen asiakkaallesi. Mahdolliset laskujen perintään siirrot hoituvat meidän kauttamme.

Kuitit ja muut kirjanpidon dokumentit ovat tallennettavissa kätevästi eTaskuun, eikä papereiden erillistä säilyttämistä tarvita. eTaskun kautta voit ottaa käyttöösi matkalaskupalvelun.

Sähköisellä sivulisenssillä voit valita palveluista sinun yrityksellesi sopivat osat tai koko paketin.